Mastdriven godshiss (MDL)

Vår unika mastdrivna hiss (MDL) transporterar godset säkert mellan olika plan och ger enkel rampåtkomst och en mycket låg sluten höjd.

Den använder högkvalitativa, välkonstruerade komponenter som direktverkande, hydrauliska, teleskopiska lyftcylindrar som ger säker, smidig och självutjämnande drift. Monteringen på plats är snabb och enkel, och kräver ingen grop eftersom hissen är fristående och självbärande. Vår icke-modulariserade MDL Classic har en kapacitet på 3 000 kg, och är helt anpassningsbar för lyfthöjder upp till 9 m. Vi erbjuder även två kostnadsbesparande modulariserade industrimodeller (MDL-I) för inomhusbruk: MDL 350 och MDL 550, med maximal lyfthöjd på 3,5 respektive 5,5 m och 1 500 kg kapacitet.

Se fler produkter i samma kategori

Minilyftar

Våra mobila lyftbord är för hantering och transport av gods, eller helt enkelt som arbetsbänkar inom montering, stapling eller maskinmatning.

Läs mer

Ekonomilyftbord

Vi erbjuder utvalda lyftbord som ekonomilyftbord. Ekonomilyftbordsmodeller finns endast tillgängliga i standardstorlekar, standardkonfigurationer och standardfärger. Extra utrustning och specialanpassning är

Läs mer

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Välkommen att kontakta oss med alla dina frågor och funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig.

info@wtm.se

Maila oss

+46 431 432330

Prata med en expert